Familjeläger Hallbystugan 12-13 oktober

Vi åker mot Jönköping och Hallbystugan för vårt gemensamma Familjeläger den 12-13 oktober.

Lägret är öppet för alla, skidåkare, orienterare, MTB cyklister eller alla som vill få finfin höstträning med fin gemenskap. Lördag fm delar vi på oss och cyklisterna kör MTB och skidåkarna rullskidor. Lördag em är det spänst och styrketräning för alla. Söndagsförmiddagen så kör vi MTB cykling för alla innan vi avslutar lägret efter lunch.

Under dessa dagar tillsammans tränar vi rullskidor, MTB, löpning, spänst, styrka mm. Allt under roliga och enkla former. Vi tränar barn och vuxna tillsammans och anpassar träningen efter allas nivåer. Det är så vi bygger gemenskap, glädje och motion! Vi bor på hårt underlag i Hallbystugan, Axamo, Jönköping där vi också lagar mat tillsammans. Hallbystugan har fina löpspår, MTB banor, bra rullskidsmöjligheter samt en fin klubbstuga. Vi återkommer med utrustningslista och program efter anmälan.

Kostnad: Vuxna 380 kr / pp, Barn under 20 år 220 kr/pp.  I priset ingår mat, boende och fantastiskt inspirerande träningar med världens bästa tränare ;-). Vi hjälps åt med matlagningen som vi gör i storkök på plats. Medtag egen träningsutrustning samt luftmadrass eller liknande att sova på.

Platserna går åt snabbt så anmäl dig omgående! Först till kvarn!  Anmälan och betalning sker via SportAdmin, LÄNK HÄR, senast den 5 oktober.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest