NYHET! Vuxengrupp på torsdagar

Vi har under några torsdagar kört en vuxengrupp på torsdagarna kl 18-19 och vi vill gärna ha fler vuxenkompisar i träningsgänget!

Vuxengruppen är en delvis ledarledd träning där det finns en tränare tillgänglig för varje pass men som samtidigt är med och tränar själv. Man kan räkna med att ca 1/3 av tiden få stöd med teknik och någon som visar. Övrig tid får man tips på övningar eller upplägg av pass som man utför på egen hand eller med kompisarna i gruppen. Ibland är man tillsammans inom samma område och ibland mer utspridda över t.ex eljusspåret om man har ett löppass. Under de första torsdagarna kommer vi varva löpning, stavgång och rullskidor (utrustning finns att hyra på plats). Vill man inte åka rullskidor kan man köra alternativ träning vid de tillfällena.

Utöver torsdagarna så kan man som förälder självklart hänga med sina barn och ungdomar på sina pass. Vuxna kan även köra morgonfys i gymmet på fredagar kl. 06:00 och vi har även cirkelträning söndagar kl 17:00.

Kom gärna och träna med oss, nya som gamla medlemmar är välkomna! Håll utkik i träningsmenyn på vilken aktivitet som gäller för veckan.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest